Del Popolo: een unieke mobiele houtgestookte Pizzaoventruck

Hoewel je op Forninoblog waarschijnlijk zelden iets zal lezen over vrachtwagens is deze pizzaoven-vrachtwagencombinatie wel heel erg uniek. De combinatie is opgebouwd uit een Amerikaanse truck en een oude zeecontainter waarin een houtgestookte pizzaoven geplaatst is. Het leuke daarbij is dat één zijde van de container afgewerkt is met glas waardoor de enorme houtgestookte pizzaoven altijd (zelfs rijdend) zichtbaar is. De Amerikaan die op het idee kwam om deze prachtige mobiele pizzeria te maken is Jon Darsky uit San Fransisco. In samenwerking met vier designers en een investering van ruim 180.000 dollar heeft hij recentelijk zijn droom kunnen realiseren en reist hij nu heel Amerika door om zijn overheerlijke Napolitaanse pizza’s te verkopen. Een leuk detail is daarbij dat hij de ingrediënten die hij gebruikt vooral haalt bij kleine lokale producenten…een man met hart voor de omgeving waar hij vandaan komt dus..

Voor een pizza uit deze unieke pizzaoven zul je ‘helaas’ moeten afreizen naar Amerika. Mocht je exact willen weten waar Jon Darsky met zijn pizzaoventruck is? Bezoek dan zijn website: http://www.delpopolosf.com/

One thought on “Del Popolo: een unieke mobiele houtgestookte Pizzaoventruck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s