Heston Blumenthal’s zoektocht naar de perfecte pizza.

In Search of Perfection S1E5 Pizza from educkling on Vimeo.

In deze korte documentaire gaat Heston Blumenthal op zoek naar de perfecte pizza margherita. Blumenthal is eigenaar van het 3-sterren restaurant The Fat Duck in het dorpje Bray in Berkshire, door het Britse tijdschrift Restaurant in 2005 uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. In dezelfde rangschikking behaalde The Fat Duck in 2010 en 2011 respectievelijk de derde en vijfde positie.

Voor zijn zoektocht reist Blumenthal af naar de plaats waar de Pizza haar herkomst vindt; het Italiaanse Naples gelegen aan de voet van de Vesuvius.

Hoe kun je zorgen voor het perfecte pizzadeeg, de perfecte tomatensaus en die authentieke Italiaanse smaak..? Deels ligt het geheim in het gebruik van een extreem hete pizzaoven, verse tomaten en speciaal geprepareerd deeg. Blumenthal legt zijn bevindingen verder allemaal haarfijn uit in zijn zoektocht naar de perfecte pizza..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s